Direkte tilbakemelding fra TENSE Industrial Cleaning Equipment Project

TENSE spesialiserer seg på produksjon av industrielt rengjøringsutstyr;Hele maskinen styres sentralt av PLS, og alle arbeidsparametere er satt av berøringsskjerm.Operatøren plasserer delene som skal vaskes på det roterende brettet gjennom heiseverktøyet (levert av eieren), og sprøyterørene er anordnet i flere retninger.Etter at den manuelle døren er lukket, går utstyret inn i rengjøringstilstanden, og den roterende skuffen kan rotere 360 ​​grader innen en fastsatt tid.Fullfører spyling av deler med en statusindikasjon på ferdigstillelse;rensevæske resirkuleres.Sprayrensemaskinkan raskt og effektivt fjerne tungoljedeler.Reduser rengjøringstiden betydelig.Denne enheten kan bære en maksimal vekt på 4 tonn.

tilbakemelding på industrirengjøringsutstyr

Spesifikasjon:

Ultralydrenseutstyret bruker en 28KHZ-svinger, som er installert i bunnen og på begge sider av utstyret, og tre ultralydbølger kan gi renseeffekter;PLC-programkontroll, kan stille inn rengjøringstid, temperatur, etc., samtidig med reservasjonsvarmefunksjonen, kan spare oppvarmingsventetiden. 

Modell Dimensjon (mm) Dreieskive diameter (mm) Rengjøringshøyde (mm) Vektgrense
TS-L-WP1200 2000×2000×2200 1200 1000 1 tonn
TS-L-WP1400 2200×2300×2450 1400 1000 1 tonn
TS-L-WP1600 2480×2420×2550 1600 1200 2 tonn
TS-L-WP1800 2680×2650×4030 1800 2500 4 tonn

Ultralydrenseutstyr er egnet for rengjøring av mer komplekse deler, og kan rengjøre deler grundigere.Ved å tilby de ovennevnte utstyrstjenestene samtidig, er vi også profesjonelle for å gi kunder relaterte produkter, i henhold til kundenes spesifikke behov, for å tilby passende og rimelige løsninger;Som malerommet.

Malerboksen er et anlegg spesielt brukt til sprøyting og tørking av belegg.Den har følgende egenskaper: 

Miljøkontroll: Malingsboksen har et strengt miljøkontrollsystem, som effektivt kan kontrollere temperatur, fuktighet, luftstrøm og filtrering for å sikre stabile styringsforhold under sprøyteprosessen for å oppnå best sprøyteeffekt. 

Ventilasjonssystem: Malerboksen er utstyrt med et kraftig ventilasjonssystem for å eliminere skadelige gasser og forurensninger som genereres under sprøyteprosessen og holde luften i arbeidsområdet ren. 

SPRAYRENSEMASKINTørkeanordning: Malingsbakerommet er utstyrt med en spesiell tørkeanordning, som raskt kan tørke belegget gjennom varmluft eller infrarød oppvarming for å forbedre produksjonseffektiviteten. 

Sikkerhetstiltak: Malerrommet er utstyrt med sikkerhetsutstyr, som brannalarmanlegg og automatiske slokkeanlegg, for å ivareta sikkerheten til arbeidsmiljøet og forebygge ulykker som brann. 

Støykontroll: Malingsboksen vedtar lydisolasjonsdesign og støykontrolltiltak for å redusere virkningen av støy som genereres under sprøyte- og tørkeprosessen på det omkringliggende miljøet og arbeiderne. 

Fleksibilitet: Malingsboksen kan justeres og tilpasses i henhold til ulike sprøytebehov for å imøtekomme arbeidsstykker av forskjellige størrelser og former. 

Generelt gir malingsboksen et godt kontrollert, trygt og effektivt sprøyte- og tørkemiljø som oppfyller kravene til miljøvern og effektivt kan forbedre produktkvalitet og produksjonseffektivitet.

tilbakemelding på industrirengjøringsutstyr2
tilbakemelding på industrirengjøringsutstyr3

Beskrivelse

TS-L-WP-serienspray rengjøringsmidlerbrukes hovedsakelig til overflaterengjøring av tunge deler.Operatøren legger delene som skal rengjøres inn i rengjøringsplattformen til studioet gjennom heiseverktøyet (selvutstyrt), etter å ha bekreftet at delene ikke overskrider arbeidsområdet til plattformen, lukk beskyttelsesdøren og start rengjøringen med en nøkkel.Under rengjøringsprosessen roterer renseplattformen 360 grader drevet av motoren, spraypumpen trekker ut rensetankvæsken for å vaske delene i flere vinkler, og den skyllede væsken filtreres og gjenbrukes;Viften vil trekke ut den varme luften;til slutt gis sluttkommandoen, operatøren vil åpne døren og ta ut delene for å fullføre hele rengjøringsprosessen.

applikasjon

Utstyret egner seg meget godt til rengjøring av store dieselmotordeler, anleggsmaskindeler, store kompressorer, tunge motorer og andre deler.Den kan raskt realisere rengjøringsbehandlingen av tunge oljeflekker og andre gjenstridige diverse på overflaten av deler.
Med bilder: bilder av selve rengjøringsstedet, og video av renseeffekten til deler

Denne typenUltralydrenseutstyrHar en rekke modeller, kan møte de forskjellige størrelsene på deler rengjøring, velkommen forespørsel.


Innleggstid: Nov-01-2023