Delevasker og ultralydrenseutstyr, klar til å sendes!

Etter ca. 45 dager med produksjon og testing er dette partiet med utstyr endelig ferdigstilt, og lastingsfasen er fullført i dag, klar til å sendes til kunden.Dette utstyrspartiet inkluderer utstyr for kloakkbehandling,sprøyteutstyr, ultralydrensemaskin.Og annen AIDS.

Dele skiverTS-L-WP1800, dreieskive diameter 1800mm, kan rengjøres høyde 2500mm, brett maksimal belastning opptil 4 tonn.Fett- og karbonavleiringer på overflaten av deler kan raskt fjernes ved å rengjøre med vanntrykk ved høy temperatur.Velegnet til rengjøring av tungolje.Vanligvis brukt i den første lenken til rengjøring.Må kombineres med rengjøringsmiddel.Den anbefalte vanntemperaturen er 60 til 70 grader Celsius.

https://www.china-tense.net/spray-cleaning-machinets-l-wp-series-product/
https://www.china-tense.net/spray-cleaning-machinets-l-wp-series-product/

Ultralydrenseutstyr: Modell: TS-UD3000.Denne typen utstyr er tilpasset, pallelasten kan nå 2 tonn. Hele maskinen styres sentralt av PLS, og alle arbeidsparametre stilles inn ved å berøre LCD-skjermen.Operatøren plasserer delene på materialbæreren gjennom heiseutstyret, og starter rengjøringsutstyret med én nøkkel.Delene faller automatisk ned og synker ned i den vandige løsningen av tankkroppen;under rengjøringsprosessen beveger den pneumatiske løfteanordningen seg opp og ned for å redusere den døde vinkelen på rengjøringen.Etter at rengjøringen er fullført, vil delene automatisk stige opp av vannoverflaten for å fullføre en fullstendig renseprosess. 

Ultralydrenseutstyr har ubestridte fordeler i forhold til konvensjonelle rengjøringssystemer.De er det beste valget for avfetting, avkarbonisering og avkalking av motordeler og komponenter.siden de oppnår de beste resultatene for å kunne få tilgang til de delene som er vanskeligst å nå, uavhengig av kompleksiteten, og uanstrengt. Den kan også brukes innen skipsvedlikehold, romfart og andre felt.

https://www.china-tense.net/dynamic-ultrasonic-cleaner-washer-product/

Innleggstid: Aug-03-2023