Fa'amamaina o vaega o aso ta'itasi o masini faufale

O le faʻamamaina o vaega uʻamea i le faagasologa o le faʻaogaina o masini o le aveesea lea o ituaiga uma o mea filogia na gaosia i le faʻaogaina, gaosiga ma le teuina o mea faʻainisinia e ala i le tino ma vailaʻau, ina ia maua ai se tikeri o le mama, ina ia faʻaleleia ai le foliga vaaia lelei ma le faatinoga o oloa, faatuatuaina ma ausia manaoga o le isi faagasologa faagasologa.O galuega fa'amamāina o se so'otaga taua i le fa'agasologa o masini.Ole tele o vaega fa'ainisinia e mana'omia ona fa'amama a'o le'i faia, i le taimi ma pe a uma le fa'apotopotoga, ma o nisi vaega e mana'omia fo'i ona fa'amama pe a uma le fa'ata'ita'iga.O le fa'amoemoega o le fa'amamāina o vaega o le aveese lea o le toega o le oneone, fa'auma u'amea, 'ele, abrasive, suau'u, pefu ma isi palapala i luga.O le mama o vaega pe a uma ona faʻamamaina o le a aʻafia tonu ai le lelei o le faʻapotopotoga ma le ola tautua o masini faufale, o le mea lea o le faʻamamaina o vaega o se fesoʻotaʻiga taua tele i le faʻapotopotoga o masini faufale.Ina ia faia se galuega lelei o le faamamaina o vaega, o mea faʻamama ma auala faʻamama e tatau ona filifilia saʻo e tusa ai ma a latou meafaitino, uiga faʻavae, tulaga faʻaleagaina ma manaoga mama.

Auala masani fa'amama mo vaega o masini:

Laasaga 1 Lulu.Tuu vaega i totonu o se atigipusa o le tiso, kerosene po'o isi vaifofo fa'amama ma fufulu i le ie po'o le pulumu ma se pulumu.O lenei metotia e faigofie ona faʻaogaina, meafaigaluega faigofie, ae maualalo le lelei, talafeagai mo se vaega laiti e tasi o vaega laiti.I lalo o tulaga masani, e le tatau ona faʻaaogaina le penisini, aua e solu le gaʻo, o le a faʻaleagaina ai le soifua maloloina o tagata ma faigofie ona faʻatupu afi.

2. Faʻapala ma fufulu le fofo faʻapipiʻi ma vaega e faʻamama faʻatasi i totonu o le vaitaele faʻamama e faia i le uʻamea uʻamea uʻamea ma le tele talafeagai, vevela i le 80 ~ 90 ℃ i totonu o le ogaumu i lalo o le vaitaele, ma faʻafefe ma fufulu mo 3 ~ 5min .

3. Sausau le vaifofo faʻamama ma se faʻamalosi ma le vevela i luga o vaega e aveese ai le suauu.O lenei metotia e lelei le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le maualuga o le gaosiga o le gaosiga, ae o meafaigaluega e faʻalavelave, talafeagai mo le faʻamamaina o vaega e itiiti le lavelave foliga ma gaʻo ogaoga i luga.

4 Vibration faamamaina o le a faamamaina vaega i luga o le ato faamama po o le faavaa faamama o le masini faamama vibration, ma faatofuina i totonu o le vai faamama, e ala i le vibration o le faamamaina masini simulation o le faanenefu bleaching gaoioiga shabu ma le gaoioiga vailaau o le vai faamamaina e aveese. filogia o suauu.

5 Fa'amama Ultrasonic e fa'alagolago i le gaioiga fa'ainisinia o le fa'amama fa'amama ma le masini fa'amama ultrasonic "ultrasonic cavitation effect" vaega gaioiga, ina ia mafai ai ona aveese le filogia o le suauu.

https://www.china-tense.net/industrial-ultrasonic-cleaner-washer-product/

auala fa'amama masani


Taimi meli: Me-30-2023