Themeluar në vitin 2005. Kryesisht i angazhuar në kërkimin dhe prodhimin e pajisjeve të pastrimit.Shërbimet e pastrimit me ultratinguj, industri shërbimesh të tilla si prodhimi, inxhinieria, prodhimi i ushqimit, printimi dhe rinovimi.

Cilësia e pajisjeve tona garantohet nga Sistemi i Cilësisë ISO 9001, CE, ROHS dhe tejkalohet vetëm nga përkushtimi ynë për kënaqësinë e klientëve tanë, duke filluar me kontaktin e parë.Ekipi ynë i përkushtuar do të diskutojë të gjitha kërkesat tuaja dhe do të ofrojë këshillat dhe ekspertizën e nevojshme, kjo së bashku me kohën e shpejtë të ndryshimit, strukturën e çmimeve shumë konkurruese dhe rezultatet e klasit të parë janë prioriteti ynë.

Në Tense, ne i përmbahemi filozofisë së biznesit "klientët, punonjësit, kompania përparojnë së bashku";duke u mbështetur në inovacionin teknologjik, duke ofruar cilësinë më të mirë të pajisjeve të pastrimit dhe një shërbim të shkëlqyer për klientët tanë.

KLIENTET TIPIKE

 • partner kooperativ001
 • partner kooperativ002
 • partner kooperativ003
 • partner kooperativ004
 • partner kooperativ005
 • partner kooperativ006
 • partner kooperativ007
 • partner kooperativ008
 • partner kooperativ009
 • partner kooperativ010
 • partner kooperativ011
 • partner kooperativ012
 • partner kooperativ013
 • partner kooperativ015
 • partner kooperativ016
 • partner kooperativ017