• Reagime të drejtpërdrejta nga Projekti i Pajisjeve të Pastrimit Industrial TENSE

  Reagime të drejtpërdrejta nga Projekti i Pajisjeve të Pastrimit Industrial TENSE

  TENSE është e specializuar në prodhimin e pajisjeve industriale të pastrimit; E gjithë makina kontrollohet nga qendra nga PLC dhe të gjithë parametrat e punës vendosen me ekran me prekje.Operatori vendos pjesët që do të lahen në tabaka rrotulluese përmes mjetit ngritës (me kusht...
  Lexo më shumë
 • Pajisjet industriale të pastrimit me ultratinguj: Kapaciteti i ngarkesës 1800 kg

  Pajisjet industriale të pastrimit me ultratinguj: Kapaciteti i ngarkesës 1800 kg

  Shanghai Tense Electromechanical Equipment Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë në shkallë të gjerë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të trajtimit të sipërfaqes, e cila integron R&D, projektimin, prodhimin, shitjet dhe shërbimin.Pajisjet kryesore të pastrimit me ultratinguj të kompanisë,...
  Lexo më shumë
 • Ekspozita e 16-të e Cinte techtextil China në Shangai

  Ekspozita e 16-të e Cinte techtextil China në Shangai

  Ekspozita do të mbahet nga data 19 deri më 21 shtator. Gjatë kësaj ekspozite, TENSE prezantoi kryesisht kërkimin dhe zhvillimin më të fundit të pajisjeve të pastrimit të telave jo të endura dhe pajisjeve për pastrimin e telave poliestër;Tjerrja trajtohet nga grimcat e ujit, duke përdorur...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është një rondele kabineti?Si funksionojnë rondelet e pjesëve industriale

  Çfarë është një rondele kabineti?Si funksionojnë rondelet e pjesëve industriale

  Një rondele dollapësh, e njohur gjithashtu si dollap me spërkatje ose rondele me spërkatje, është një makinë e specializuar e krijuar për pastrimin e plotë të komponentëve dhe pjesëve të ndryshme.Ndryshe nga metodat e pastrimit manual, të cilat mund të kërkojnë kohë dhe punë intensive, një rondele kabineti automatizon pastrimin...
  Lexo më shumë
 • Si të pastroni pjesët e transmisionit?

  Si të pastroni pjesët e transmisionit?

  Transmetimi i automobilave është pjesa kryesore e automjetit, kostot e mirëmbajtjes dhe zëvendësimit nuk janë të ulëta.Pra, makina zakonisht duhet t'i kushtojë më shumë vëmendje mirëmbajtjes, duke folur për mirëmbajtjen, shumë njerëz duan të pyesin se si ta pastrojnë kutinë e marsheve?Keni nevojë të lani shpesh...
  Lexo më shumë
 • Pastrimi i pjesëve të kutisë së shpejtësisë

  Pastrimi i pjesëve të kutisë së shpejtësisë

  Gjatë përdorimit të kutisë së shpejtësisë, depozitat e karbonit, mishrat dhe substancat e tjera do të gjenerohen brenda dhe do të vazhdojnë të grumbullohen dhe përfundimisht të bëhen llum.Këto substanca të depozituara do të rrisin konsumin e karburantit të motorit, do të ulin fuqinë, do të dështojnë të përmbushin ...
  Lexo më shumë