Основана во 2005 година. Главно се занимава со истражување и производство на опрема за чистење.Услуги за чистење со ултразвук, услужни индустрии како што се производство, инженерство, производство на храна, печатење и реновирање.

Квалитетот на нашата опрема е загарантиран со ISO 9001, CE, ROHS системот за квалитет и само надминат со нашата посветеност на задоволството на нашите клиенти, почнувајќи од првиот контакт.Нашиот посветен тим ќе разговара за сите ваши барања и ќе ги обезбеди потребните совети и експертиза, ова заедно со брзото време на пресврт, висококонкурентната структура на цените и резултатите од прва класа се наш приоритет.

Во Tense, ние се придржуваме до деловната филозофија на „клиентите, вработените, компанијата напредуваат заедно“;потпирајќи се на технолошките иновации, нудејќи им најдобар квалитет на опремата за чистење и одлична услуга за нашите клиенти.

ТИПИЧНИ КЛИЕНТИ

 • кооперативен партнер001
 • кооперативен партнер002
 • кооперативен партнер003
 • кооперативен партнер004
 • кооперативен партнер005
 • кооперативен партнер006
 • кооперативен партнер007
 • кооперативен партнер008
 • кооперативен партнер009
 • кооперативен партнер010
 • кооперативен партнер011
 • кооперативен партнер012
 • кооперативен партнер013
 • кооперативен партнер015
 • кооперативен партнер016
 • кооперативен партнер017