Машина за чистење со спреј TS-L-WP серија

Краток опис:

Чистачите со прскање од серијата TS-L-WP главно се користат за површинско чистење на тешки делови.Операторот ги става деловите што треба да се исчистат во платформата за чистење на студиото преку алатот за дигање (само обезбеден), откако ќе потврди дека деловите не го надминуваат работниот опсег на платформата, ја затвора заштитната врата и започне со чистењето со еден клуч.За време на процесот на чистење, платформата за чистење се ротира за 360 степени управувана од моторот, пумпата за прскање ја извлекува течноста од резервоарот за чистење за да ги измие деловите под повеќе агли, а исплакната течност се филтрира и повторно се користи;Вентилаторот ќе го извлече топол воздух;конечно, се издава командата за крај, операторот ќе ја отвори вратата и ќе ги извади деловите за да го заврши целиот процес на чистење.

 


 • :
 • Детали за производот

  МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ СПРЕЈ СЕРИЈА TS-L-WP

  Опис на производот

  Чистачите со прскање од серијата TS-L-WP главно се користат за површинско чистење на тешки делови.Операторот ги става деловите што треба да се исчистат во платформата за чистење на студиото преку алатот за дигање (само обезбеден), откако ќе потврди дека деловите не го надминуваат работниот опсег на платформата, ја затвора заштитната врата и започне со чистењето со еден клуч.За време на процесот на чистење, платформата за чистење се ротира за 360 степени управувана од моторот, пумпата за прскање ја извлекува течноста од резервоарот за чистење за да ги измие деловите под повеќе агли, а исплакната течност се филтрира и повторно се користи;Вентилаторот ќе го извлече топол воздух;конечно, се издава командата за крај, операторот ќе ја отвори вратата и ќе ги извади деловите за да го заврши целиот процес на чистење.

  Структура и функција

  1) Работната комора на машината за чистење со спреј од серијата TS-L-WP е составена од внатрешна комора, термоизолационен слој и надворешна обвивка, за да се обезбеди термоизолационата изведба на опремата;комората за чистење е заварена со нерѓосувачки челик SUS304, а надворешната обвивка е обработена со бојадисување на челични плочи.

  2) Материјал за чистење на платформата SUS304 заварување од нерѓосувачки челик
  3) Повеќеаголна цевка за прскање, изработена од нерѓосувачки челик SUS304;некои цевки за прскање може да се прилагодат под агол за да одговараат на чистењето на делови од различни големини;
  4) Поместете ја корпата за филтрирање од не'рѓосувачки челик за филтрирање на исчистената течност назад во резервоарот за складирање течност
  5) Резервоарот за складирање течност е опремен со уред за одвојување масло-вода за заштита на нивото на течноста;
  6) Цевката за греење од нерѓосувачки челик е вградена во резервоарот за складирање течност;
  7) цевководна пумпа од нерѓосувачки челик, со отстранлив филтер уред инсталиран на влезот;
  8) Машината за чистење е опремена со издувен вентилатор за магла, кој се користи за испуштање на топла пареа по чистењето;
  9) Контрола на PLC, што се користи за следење на опремата, сите информации за дефекти и работни параметри може да се видат и постават;
  10) Интелигентниот уред за греење за резервација може однапред да ја загрее течноста на опремата;
  11) Електронски манометар, автоматски ја исклучува пумпата кога гасоводот е блокиран;
  12) Работната врата е опремена со безбедносна електронска брава, а вратата останува заклучена кога работата не е завршена.
  13) Изборните додатоци за алати се погодни за чистење на различни делови.

  {Додатоци}

  [TS-L-WP] Машина за чистење со спреј TS-L-WP серија

  Спецификација

  Модел Преголеми Дијаметар на корпата Висина на чистење Капацитет Греење Пумпа Притисок Проток на пумпата
  TS-L-WP1200 2000 година×2000 година×2200 мм
  1200 (мм)
  1000 (мм)
  1 тон
  27 kw 7,5 kw 6-7 бар
  400 л/мин
  TS-L-WP1400 2200 година×2300×2200 мм
  1400 (мм)
  1000 (мм)
  1 тон
  27 kw 7,5 kw 6-7 бар
  400 л/мин
  TS-L-WP1600 2400×2400×2400 мм
  1600 (мм)
  1200 (мм)
  2 тони
  27 kw 11 kw 6-7 бар
  530 л/мин
  TS-L-WP1800 2600×3200×3600 мм
  1800 (мм)
  2500 (мм)
  4 тони
  33 kw 22 kw 6-7 бар
  1400 л/мин

   

   

  Инструкции

  1) Пред да ја користите функцијата за загревање на состаноци, времето треба да се прилагоди за да одговара на локалното време преку екранот на допир;
  2) Осигурајте се дека предметите за чистење не ги надминуваат дозволените барања за големина и тежина на опремата;
  3) Користете средство за чистење со ниска пена и задоволете 7≦Ph≦13;
  4) Опремата редовно ги чисти цевките и млазниците

   

  {Видео}

  Апликација

  Опремата е многу погодна за чистење на големи делови за дизел мотори, делови за градежни машини, големи компресори, тешки мотори и други делови.Може брзо да го реализира третманот за чистење на дамките од тешко масло и други тврдоглави нешта на површината на деловите.
  Со слики: слики од вистинското место за чистење и видео од ефектот на чистење на делови

  TS-L-WP 卧室喷淋 清洗前后

 • Претходно:
 • Следно:

 • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја