За нас

Профил на компанијата

Основана е во 2005 година. Ние главно се занимаваме со истражување и производство на опрема за индустриско чистење.Услуги за чистење со ултразвук и миење со спреј на кабинети итн., услужни индустрии како што се производство, инженерство, производство на храна, печатење и реновирање.

Квалитетот на нашата опрема за чистење е загарантиран со ISO 9001, CE, ROHS системот за квалитет и само надминат со нашата посветеност на задоволството на нашите клиенти, почнувајќи од првиот контакт.Нашиот посветен тим ќе разговара за сите ваши барања и ќе ги обезбеди потребните совети и експертиза, ова заедно со брзото време на пресврт, висококонкурентната структура на цените и резултатите од прва класа се наш приоритет.

Во Tense, ние се придржуваме до деловната филозофија на „клиентите, вработените, компанијата напредуваат заедно“;потпирајќи се на технолошките иновации, нудејќи квалитет на машината за индустриско чистење со високи перформанси и одлична услуга за нашите клиенти.

1
2
3
4

Култура на компанијата

Визија

Станете влијателен бренд во преработувачката индустрија и високотехнолошки претпријатие кое е достојно за почит на пазарот

Мисија

Придонесете ги нашите напори за заштита на животната средина и зачувување на енергијата

Вредности

Првокласни производи, првокласна услуга

Претприемнички дух

Учење, упорност, натпревар, тимска работа

Бизнис филозофија

Вработените, клиентите и претпријатијата напредуваат заедно

Менаџмент филозофија

Вредноста на брендот на претпријатието ја креира секој вработен во секој оддел

Квалификација на претпријатието

це
изо
kj
2

Оддел за истражување и развој

https://www.china-tense.net/

Оддел за истражување и развој

Имаме комплетен тим вклучувајќи машински, структурни и електроинженери.Преку континуирана оптимизација на нашата опрема за чистење.Во исто време, според пазарните повратни информации и разбирањето на употребата, ние го одржуваме развојот и примената на нова опрема секоја година и го следиме целиот процес од производство до примена.Процес.

 Тие строго ќе го контролираат изборот на компоненти, склопувањето на производството, дебагирањето на опремата, процесот на работа и повратните информации од апликацијата;со што се обезбедува стандардизирано производство на опрема.

 Ние прифаќаме приспособена опрема, внимателно ги разбираме потребите и целите на клиентите, го споделуваме нашето професионално знаење и искуство и работиме со клиентите за да ги исполниме потребите на приспособената опрема за чистење опрема.

1-制造网
DSCF2068
多槽清洗设备-1
四槽设备

Имаме скоро 20 години искуство во производство на машини за индустриско чистење, сопствена фабрика и дизајнерски тим и стабилен систем за снабдување.Ние сме многу подготвени да имаме долгорочна соработка со трговци од целиот свет.Нашата соработка може да биде или дистрибуција или OEM соработка.Ветуваме не само да обезбедиме стабилен и сигурен квалитет на производот, туку и да обезбедиме доволна гаранција за профит.Ако барате производител на машина за перење, ако размислувате за партнер од Кина, тогаш ве молиме започнете ја нашата комуникација.

глобален бизнис, социјална мрежа, мас-медиуми и концепт на технологија - проекција на мапи на светот со икони на луѓе на сина позадина

Трговска соработка

图片1

Земјите со кои моментално соработуваме: Германија, Данска, Обединетото Кралство, Норвешка, Унгарија, Франција, Шведска, Полска, Македонија, Италија, Грција, Виетнам, Сингапур, Малезија, Филипини, Тајланд, Дубаи, Обединетите Арапски Емирати, Бахреин, Сирија, Јужна Африка, САД, Мексико, Канада, Зимбабве, Австралија, Колумбија, Бразил, Перу, Чиле, Аргентина.