Prezantimi i së ardhmes së pastrimit: Pajisjet për pastrimin e hidrokarbureve

Pajisjet për pastrimin e hidrokarbureve

Që nga viti 2005, TENSE është angazhuar kryesisht në pajisjet e pastrimit industrial, siç janë pajisjet e pastrimit me ultratinguj, pajisjet e pastrimit me spërkatje, pajisjet e trajtimit të ujërave të zeza, në funksion të zhvillimit aktual të industrisë së pastrimit, departamenti ynë i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë ka lançuar një produkt të ri: pajisje për pastrimin e hidrokarbureve.Ndotësit në sipërfaqen e pjesëve mund të pastrohen drejtpërdrejt duke shtuar agjentë të veçantë pastrimi.Aktualisht, pajisjet e mostrës janë përfunduar dhe do të hyjnë në fazën e prodhimit masiv në të ardhmen.

Ju lutem mos ngurroni tëna kontaktoni.


Koha e postimit: Korrik-11-2023