Воведување на иднината на чистењето: Опрема за чистење со јаглеводороди

Јаглеводородна опрема за чистење

Од 2005 година, TENSE главно се занимава со опрема за индустриско чистење, како што е опрема за чистење со ултразвук, опрема за чистење со спреј, опрема за третман на отпадни води, со оглед на тековниот развој на индустријата за чистење, нашиот оддел за истражување и развој на технологија лансираше нов производ: опрема за чистење на јаглеводороди.Загадувачите на површината на деловите може директно да се исчистат со додавање на специјални средства за чистење.Во моментов, опремата за примерок е завршена и ќе влезе во фаза на масовно производство во иднина.

Ве молиме слободно даКонтактирајте не.


Време на објавување: 11 јули 2023 година